Medarbetare

Kjell Laweson

Fastighetsmäklare/partner

- Att sälja och köpa sin bostad är en av livets största affärer. Då ska man behandlas därefter. Med detta i ryggmärgen har jag under alla år lyckats skapa långsiktiga och återkommande kundrelationer till hundratals familjer och inte minst till de stora nätverk av professionella aktörer som vill använda sig av mina tjänster.

kjell.laweson@aberglawe.se / 0705-77 34 31

Christina Åberg

Fastighetsmäklare/partner

- Jag har ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete, fyllt av nya utmaningar och bekantskaper. Vad som gör arbetet extra entusiasmerande är mitt stora kontaktnät av "gamla" kunder som återkommer gång på gång. Det är med glädje och stolthet jag kan konstatera att jag fått merparten av alla mina uppdrag genom åren via rekommendationer!

christina.aberg@aberglawe.se / 0708-83 20 51

Lovisa Rönbeck

Ekonomi

Drygt 20 års erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen och med tyngdpunkt på ekonomi, redovisning, bokslut och deklarationer, tidigare även registrerad fastighetsmäklare. Driver sedan 1997 egen redovisningsbyrå med stort personligt engagemang i mina klienters redovisning.

Maria Fagrell

Inredningsarkitekt

Vid försäljning av en bostad hjälper jag till med att lyfta fram husets eller lägenhetens karaktär genom en inredningskonsultation, för att kunna exponera trivsamma och funktionella hem i sin helhet.
Mitt mål är att skapa attraktiva och ändamålsenliga miljöer där människor mår bra. Jag har haft förmånen att träffa fantastiska människor som jag tillsammans med har utvecklat spännande miljöer och projekt. Att få arbeta med arkitektur, inredning och ljus som gör skillnad, är oerhört inspirerande för mig.
Jag är stolt och glad över att ha en samarbetspartner som Åberg & Lawe där jag får använda min erfarenhet, kunskap och kreativitet för att göra alla bostäder unika.