Medarbetare

Kjell Lawesson

Fastighetsmäklare/partner

- Att sälja och köpa sin bostad är en av livets största affärer. Då ska man behandlas därefter. Med detta i ryggmärgen har jag under alla år lyckats skapa långsiktiga och återkommande kundrelationer till hundratals familjer och inte minst till de stora nätverk av professionella aktörer som vill använda sig av mina tjänster.

kjell.laweson@aberglawe.se / 0705-77 34 31

Christina Åberg

Fastighetsmäklare/partner

- Jag har ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete, fyllt av nya utmaningar och bekantskaper. Vad som gör arbetet extra entusiasmerande är mitt stora kontaktnät av "gamla" kunder som återkommer gång på gång. Det är med glädje och stolthet jag kan konstatera att jag fått merparten av alla mina uppdrag genom åren via rekommendationer!

christina.aberg@aberglawe.se / 0708-83 20 51

Margaretha Bjurefalk

Fastighetsmäklare/Partner

Med flera års erfarenhet som fastighetsmäklare i sydvästra Göteborg har jag nu äntligen hittat rätt hos Åberg & Lawe.
Här får jag möjlighet att på ett resultatinriktat sätt hjälpa mina kunder till den bästa affären, med stor omtanke och ett 100%-igt engagemang.

margaretha.bjurefalk@aberglawe.se / 0701-96 27 02

Maria Lindhe Sheridan

Fastighetsmäklare

Jag är genuint nyfiken på människor och mitt incitament är att få människor att hitta hem. Min styrka är att jag är bra på att skapa relationer med både köpare och säljare. Det är en konst att hitta rätt balans i att vara personlig och professionell och det är jag bra på.
För mig finns det inga problem, ibland måste man tänka utanför boxen för att lösa saker utan att ge upp. Det är ett stort förtroende vi får som mäklare, och det är jag stolt över att vårda.

maria.sheridan@aberglawe.se / 0733-23 23 67

Lovisa Rönbeck

Ekonomi

Drygt 20 års erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen och med tyngdpunkt på ekonomi, redovisning, bokslut och deklarationer, tidigare även registrerad fastighetsmäklare. Driver sedan 1997 egen redovisningsbyrå med stort personligt engagemang i mina klienters redovisning.

Maria Fagrell

Inredningsarkitekt

Vid försäljning av en bostad hjälper jag till med att lyfta fram husets eller lägenhetens karaktär genom en inredningskonsultation, för att kunna exponera trivsamma och funktionella hem i sin helhet.
Mitt mål är att skapa attraktiva och ändamålsenliga miljöer där människor mår bra. Jag har haft förmånen att träffa fantastiska människor som jag tillsammans med har utvecklat spännande miljöer och projekt. Att få arbeta med arkitektur, inredning och ljus som gör skillnad, är oerhört inspirerande för mig.
Jag är stolt och glad över att ha en samarbetspartner som Åberg & Lawe där jag får använda min erfarenhet, kunskap och kreativitet för att göra alla bostäder unika.